Αρχική Νέα ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 10:22

Δικηγορικός Σύλλογος Χίου

Ροδοκανάκη 38,ΧΙΟΣ

Τηλ.:22710/24207 /43522

Αρ.Πρωτ. 122/ 23.5.2017.

Χίος  23 Μαίου 2017

Προς

κ . Γ. Ψ. ,Δικηγόρο Αθηνών

Αγαπητέ κ. Συνάδελφε

Ευχαριστούμε θερμά για τη πρωτοβουλία της σημαντικής δωρεάς σας, ποσού 1.500,00 ευρώ προς το Δικηγορικό Σύλλογο Χίου και σε υποστήριξη των προσπαθειών του, πού άπτονται όχι μόνον των αυστηρά επαγγελματικών και λοιπών θεμάτων που απασχολούν το δικηγορικό κλάδο αλλά και συνδράμουν κάποιες φορές ζητήματα που απασχολούν το νησί μας και συνδέονται με το κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Στα πλαίσια αυτά γίνατε κοινωνός της γνωμοδότησης που εκπονήθηκε από ομάδα εργασίας συναδέλφων μας ,για τη συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας στα πλαίσια του προσφυγικού μεταναστευτικού προβλήματος ,που τόσο έντονα συνδέεται με τα νησιά του Β. Ανατολικού Αιγαίου.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο μαζί με τις θερμές ευχαριστίες του προς το πρόσωπό σας, σας αποστέλλει το βιβλίο του αειμνήστου συναδέλφου Θεοδόση Κοκαλιάδη που πραγματεύεται την «Πολιτεία του Αδαμαντίου Κοραή» έργο βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών ,καθώς και ένα c.d του εορτασμού της εκατονταετίας του Συλλόγου μας, μαζί με το ετήσιο ημερολόγιο του έτους 2017.

Θα χαρούμε σε κάποια μελλοντική εκδήλωση του Συλλόγου μας, να σας προσκαλέσουμε ώστε να γνωρίσετε και το νησί μας. Και πάλι θερμές ευχαριστίες για τη τόσο γενναιόδωρη διάθεσή σας, να μας ενισχύσετε.

Με τιμή

το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ .Χίου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανθίππη Μιλτ. Ζαννάρα                                   Ξένος Αύγουστος Πιπίδης