Αρχική Νέα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2016 10:32
17.09.16 (700 x 990)
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 17:53

Ακολουθεί η απόφαση της Ολομέλειας του Πρωτοδικείου Χίου που γνωμοδοτεί υπέρ της μή συγχώνευσης των ειδικών άμμισθων Υποθ/κείων Βολισσού, Καρδαμύλων, Καλαμωτής & Καλλιμασιάς στο έμμισθο Υποθ/κείο Χίου.

Δείτε αναλυτικά εδώ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 08:50

ΟΛΟΜΈΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΌΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 13/9/2016

Απόφαση για αναστολή της πανελλαδικής αποχής από 16 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,  αφού ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στα εκκρεμή προβλήματα του Σώματος και ενόψει της ανταπόκρισης που αναμένει από την κυβέρνηση σε σειρά εκκρεμών ζητημάτων του ασφαλιστικού νόμου, αποφάσισε ομόφωνα:

 • Να αναστείλει από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 την στοχευμένη αποχή.

Το Δικηγορικό Σώμα παραμένει ωστόσο σε διαρκή ετοιμότητα για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, εν αναμονή της υλοποίησης των κυβερνητικών δεσμεύσεων για το ασφαλιστικό.

 • Η Ολομέλεια αναμένει από την κυβέρνηση να θεσμοθετήσει την δυνατότητα ίδρυσης επαγγελματικού ή αλληλοβοηθητικού Ταμείου των Δικηγόρων, την παράταση της καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2015 μέχρι 31-12-2016 και την κατάργηση των παραβόλων προαγωγής των Δικηγόρων στο Εφετείο και τον Αρειο Πάγο.
 • Ομοφώνως επίσης, η  Ολομέλεια επανέλαβε την ομόθυμη αντίθεση του Δικηγορικού Σώματος σε διατάξεις του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, οι οποίες παραβιάζουν την αρχή της δίκαιης δίκης και υπονομεύουν δικαιώματα διαδίκων και εργαζομένων στην διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης.Η Ολομέλεια  αποφάσισε να καταγραφούν όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν από την  εφαρμογή του νέου ΚΠολΔ και να υποβάλει σχετικές βελτιωτικές προτάσεις.
 
ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2016 19:11

Διαγωνισμός - Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών 2016


Εκδόθηκε η επίσημη Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή 98 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών 2016.

Το προκριματικό στάδιο των εξετάσεων θα διενεργηθεί στη Θεσσαλονίκη κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, και το τελικό στάδιο θα διενεργηθεί στην Αθήνα κατά τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους. Το πρόγραμμα, η διαδικασία, τα εξεταστικά κέντρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, ο ορισμός των επιτηρητών, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια, η οποία αναφέρεται στους υποψηφίους, στους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, καθορίζονται με απόφαση της επιτροπής διαγωνισμού.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τα εξής προσόντα:

 • · Ιδιότητα Ειρηνοδικη ή διετή άσκηση δικηγορίας ή είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος νομικού τμήματος, με μονοετή άσκηση δικηγορίας, ή είναι δικαστικοί υπάλληλοι με πτυχίο νομικού τμήματος, νομικής σχολής και πενταετή υπηρεσία στη θέση αυτή.
 • · Ηλικία 28-45 ετών

Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό από την 16η έως και την 30η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, στη γραμματεία της Σχολής ή στη γραμματεία οποιουδήποτε δικαστηρίου της χώρας.

Ο εισαγωγικός διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο στάδια, προκριματικό και τελικό.

Τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι:

A] Προκριματικό Στάδιο

 • · Κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης (θέσεις 14)
 1. o Θέματα Γενικής Παιδείας
 1. o Συνταγματικό Δίκαιο
 1. o Γενικό Διοικητικό Δίκαιο
 1. o Δίκαιο Διοικητικών Διαφορών
 1. o Δημοσιονομικό Δίκαιο
 • · Κατεύθυνση Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης & Εισαγγελέων (θέσεις 84)
 1. o Θέματα Γενικής Παιδείας
 1. o Αστικό Δίκαιο
 1. o Εμπορικό Δίκαιο
 1. o Πολιτική Δικονομία
 1. o Ποινικό Δίκαιο
 1. o Ποινική Δικονομία

Β] Τελικό Στάδιο

 • · Κατά το τελικό στάδιο, στο οποίο μετέχουν μόνον όσοι έχουν επιτύχει στο προκριματικό, οι υποψήφιοι κάθε κατεύθυνσης εξετάζονται α) προφορικά και δημοσίως στην ύλη που προβλέπεται για τις εξετάσεις του προκριματικού σταδίου της ίδιας κατεύθυνσης και σε θέματα ευρωπαϊκού δικαίου και β) γραπτά στις ξένες γλώσσες που έχουν δηλώσει προαιρετικά (εκτός της υποχρεωτικής

Ακολουθεί η προκήρυξη

ΔΕΙΤΕ ΑΝΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 18:31

ΕΝΩΣΗ Λ.Ε.Α.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ                                     ΠΑΤΡΑ: 29/07/2016

(ΕΛΕΑΔΕ)

Φιλοποίμενος 24, Πάτρα

Τ.Κ.: 26221

Τηλ. – FAX :  2610 220 933

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

ΠΡΟΣ

1. Λ.Ε.Α.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

2. οικείους ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

3. ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Αποφάσεις Ολομέλειας ΛΕΑΔ στην Ξάνθη Ιούλιος 2016.

Τα μέλη της 16ης  ΓΣ της ΕΛΕΑΔΕ ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίζουν τα εξής  :

 1. Κάθε ΛΕΑΔ έχει αυθυπαρξία, εκφράζει τους συναδέλφους του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου με βάσει τις αρχές αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.
 2. Τα ΛΕΑΔ είναι αντίθετα στην ενοποίηση των σε ένα ενιαίο φορέα, αφού η ενοποίηση παροχών και πόρων είναι αντικειμενικά αδύνατη. Αντίθετα η ένταξη στα καταστατικά κοινών τεχνικού και πρακτικού  περιεχομένων διατάξεων θα βοηθήσει στην λειτουργία των ΛΕΑΔ και της ενιαίας νομικής και ουσιαστικής προστασίας τους εξώδικα και δικαστικά .
 3. Τα ΛΕΑΔ είναι κάθετα αντίθετα στην ένταξη των σε ενιαίο φορέα ΤΕΑ με κλάδο πρόνοιας και ειδικότερα  με παροχές καταβολής εφ` άπαξ βοηθημάτων.

Επισημαίνεται ότι η δημιουργία ενός ΤΕΑ με σκοπούς πρόνοιας θέτει σε άμεσο κίνδυνο κατακτήσεις χρόνων των ΛΕΑΔ στον τομέα αυτόν της Πρόνοιας, και ειδικότερα αποτελεί :

 • Απεμπόληση των αρχών της Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας
 • Άρνηση άμεσης αντιμετώπιση των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν σε κάθε τοπικό ΛΕΑΔ
 • Επαναφορά στον  άμεσο έλεγχο του Υπουργείου
 • Άρνηση της  δυνατότητας ελέγχου της διαχείρισης από τα μέλη του
 • Ουσιαστική κατάργηση της σύμβασης ομαδικής Ασφάλισης Νοσοκομειακής Περίθαλψης
 1. Τα ΛΕΑΔ επιδιώκουν ένα διαφανή και ειλικρινή διάλογο με τους φορείς που λειτουργούν στον χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης των Δικηγόρων.
 2. Τα ΛΕΑΔ είναι σε πλήρη ετοιμότητα να διαφυλάξουν με κάθε τρόπο την ύπαρξη των ως των μοναδικών φορέων που λειτουργούν στο χώρο των δικηγόρων των Επαρχιών με γνώμονα τις αρχές της Αλληλεγγύης και της Αλληλοβοήθειας. Με γνώση των αναγκών των συναδέλφων και των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν σε κάθε ΛΕΑΔ, μπορούμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους σκοπούς, τους οποίους υπηρετούμε τόσα χρόνια , αντιμετωπίζοντας τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται δυναμικά.
 3. Καλούμε τους κ. Προέδρους και τα μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων σε αγαστή συνεργασία με τα ΛΕΑΔ να στηρίξουν και ενδυναμώσουν την ύπαρξη, την λειτουργία και τα αποθεματικά των ΛΕΑΔ.

Η απόφαση αυτή να αποσταλεί σε κάθε ΛΕΑΔ, σε κάθε οικείο Δικηγορικό Σύλλογο, στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων και να αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της ΕΛΕΑΔΕ και των μελών της.

 

ΞΑΝΘΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

 

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΕΑΔ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ                                              ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΡΕΛΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ                                          ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΡΟΔΟΥ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2016 12:42
222 sel (700 x 990)
 
ΕΥΧΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 15 Αύγουστος 2016 12:11
eyxes
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 12:53

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη Χίο, σήμερα 10  Αυγούστου 2016 ημέρα Τετάρτη συνήλθαν εκτάκτως τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου  εξ αφορμής δημοσιεύματος της  εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ» (φύλλο 10.8.2016)  υπο το τίτλο «Ανοιχτή πρόσκληση στους συμπολίτες μας» δυνάμει της οποίας καλούνται εν μέσω της καρδιάς του θέρους στις17.8.2016  και ώρα 19.00 στο  Ο.Π.Κ.Χίου (ν.π.του Δήμου Χίου) να ακούσουν νομικής φύσεως θέματα που τους απασχολούν και ιδία θέματα  κατά τη τρέχουσα οικονομική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας και εν συνεχεία να τους τα αναθέσουν προς επίλυση τους –εφόσον όπως ισχυρίζονται  κατέχουν σχεδόν …μαγικά !!! το νομικό χειρισμό αυτών-  προκειμένου να έχει επιτυχή κατάληξη  η προσπάθεια προς  «προς άγραν πελατείας» !!!. Διότι περί αυτού πρόκειται και όχι βέβαια  «για το νησί μας» !! Ειδικώτερα  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει :

1. σύμφωνα με το άρθ.40 του νέου Κ.Δ.( Ν.4194/2013) παρ.1,3 « η προβολή και δημοσιοποίηση των τομέων της επαγγελματικής δραστηριότητας  δικηγόρου η δικηγορικής εταιρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό  με τρόπο που προσιδιάζει στο δικηγορικό λειτούργημα και συνάδει με το κύρος και την αξιοπρέπεια  του δικηγορικού λειτουργήματος» ενώ «οποιαδήποτε προσβολή ή δημοσιοποίηση δικηγόρου η δικηγορικής εταιρείας  μεταξύ άλλων δεν πρέπει: «α) να είναι αθέμιτη β) να είναι αναληθής και παραπλανητική γ) να προκαλεί απαξιωτικές εντυπώσεις και σχόλια για το δικηγορικό λειτούργημα  δ) η παράβαση του παρόντος άρθρου συνιστά  πειθαρχικό παράπτωμα ….τιμωρείται με πρόστιμο  από …έως  ευρώ και σε περίπτωση υποτροπής δικηγόρου επιβάλεται η ποινή της προσωρινής παύσης  …κλ.π»

Βάσει των ανωτέρω το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκτιμά  ότι η ανωτέρω επιχειρούμενη παρουσίαση από την προσκαλούσα/λούντες (φυσικά πρόσωπα με καταχώριση κινητών στη δημοσίευση στην «ΑΛΗΘΕΙΑ») με τον τρόπο και το ύφος που σχεδιάζεται να γίνει παραβιάζει τις συγκεκριμμένες διατάξεις  του Κ.περί Δικηγόρων και τη δεοντολογία του δικηγορικού λειτουργήματος.

2. Ενδεικτικά –πέραν του ότι δεν αναφέρεται διοργανωτής φορέας ,ουδεμία επίκληση εξειδικευμένων σπουδών η εμπειρίας  σε αντικείμενο  αναφέρεται στη δημοσίευση στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» ενώ κατά τα λοιπά περιλαμβάνει στο σύνολό της σχεδόν την «πολιτική ατζέντα»  που  βιώνουμε  στη νομική της δήθεν εκδοχή καλλιεργώντας προσδοκίες για τη δήθεν με επιτυχία και αμεσότητα  «ρυθμισή» της. Μάλιστα εν είδει υπέρτατης υπερβολής  !! εμπεριέχει στη θεματολογία της η ανακοίνωση της κ. Ν.Κρητικοπούλου  και « τις αποζημιώσεις από την καταστροφική πυρκαγιά στα Μαστιχοχώρια του νησιού μας !» παρακάμπτοντας έτσι την πρωτίστως καθ ύλη αρμόδια Ε.Μ.ΧΙΟΥ και προτού καν εκδοθεί το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που διερευνά την υπόθεση! Στη συνέχεια φυσικά η δημοσιευθείσα «πρόσκληση» καταλήγει στο προκείμενο: «καθένας μας βέβαια έχει και τις προσωπικές του νομικού περιεχομένου  υποθέσεις  για τις οποίες μπορεί ….να συζητήσει με τη δικηγόρο…!» στο πνεύμα του «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω»  αν έχετε φερ ειπείν «και κανένα διαζύγιο, φέρτε το»!

2α. Θεωρούμε βάσει των  ανωτέρω ότι πράγματι παραβιάζονται οι διατάξεις του Κ.περί Δ. και της δεοντολογίας και επισημαίνουμε ότι ο Δ.Σ.Χίου στη μακρά διαδρομή του –άνω της εκατονταετίας- έχει συνεισφέρει επιστημονικά και κοινωνικά στο Χιακό γίγνεσθαι  και ανέκαθεν τα μέλη του συνάδελφοι δικηγόροι χαρακτηρίζονταν-ζονται  από υψηλό επίπεδο γνώσεων, επαγγελματική επάρκεια, ήθος, σύνεση και συμπεριφορά  και όλα τούτα έχουν εμπεδωθεί στη συνείδηση των συμπολιτών μας ακόμη και των επισκεπτών του νησιού μας πού έτυχε αναπάντεχα να τους απασχολήσει αίφνης οιαδήποτε νομική εμπλοκή. Ο Σύλλογός μας που αριθμεί άνω των εκατό δικηγόρων «περηφανεύεται» ότι πλειάδα των μελών του και δή νέων κυρίως διαθέτει εξαιρετική εμπειρία για τα θέματα και περιπτώσεις των «υπερχρεωμένων νοικοκυριών» δανείων εξυπηρετούμενων και μη σε ευρώ η ελβετικό φράγκο και με έκδοση ανάλογων δικαστικών αποφάσεων ,καθώς και ωριμότεροι συνάδελφοί μας ασχολούνται επιτυχώς πέραν των λοιπών με τα ασφαλιστικά, εργατικά και συνταξιοδοτικά, ενώ ταυτόχρονα ως επιστημονικός φορέας έχουμε διοργανώσει εκδηλώσεις και σεμινάρια για τα υπερχρεωμένα  και για το νέο Κ.πολ.Δ., με ανάλογη προβολή στο κόσμο της Χίου.

2β. Αντίθετα οι πολίτες οφείλουν να είναι επιφυλακτικοί στις «σειρήνες του Μεσσιανισμού» οποθενδήποτε προερχόμενες ,εμπιστευόμενοι πρωτίστως το κάθε Χιώτη επαγγελματία –εν προκειμένω τον επαγγελματία δικηγόρο που γνωρίζουν και εκτιμούν και αξιολογούν- που μπορούν καθημερινά να συναντήσουν στο γραφείο του , υποβάλλοντες απορίες και αιτιάσεις τους και αναθέτοντας  την υπόθεσή τους. Εξ άλλου και στο παρελθόν υπήρξαν ανάλογες πρωτοβουλίες έστω από «χαλαρούς» φορείς και Επιτροπές (όχι φυσικά πρόσωπα) που δεν είχαν συνέχεια για όσα βάσιμα προεκτέθηκαν ή ενίοτε διότι η εν γένει πληροφόρηση εκτός  και  διαδικτυακή συνόδευαν αυτές τις «προσκλήσεις» με μια εικόνα σύγχυσης αν όχι άρνησης ,σε περιοχές της χώρας που είχαν προηγηθεί. Συνακόλουθα  απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εφόσον ο πολίτης που έχει ένα νομικό πρόβλημα ,οφείλει να γνωρίζει τις δυσκολίες και ότι θα «πασχίσει» και ο ίδιος για την επίλυσή του στα νόμιμα και δυνατά πλαίσια από κοινού με τον εντολοδόχο  δικηγόρο που εμπιστεύεται και αξιολογεί με κριτήρια να εμπιστεύεται, αποφεύγοντας προπάντων από αβελτηρία επιλογές που θα του προσθέσουν δυσχέρειες αντί για λύσεις.

3.Τέλος η όλη «εκδήλωση» της 17.8.2016 σύμφωνα πάντοτε με την ανακοίνωση που έχει δεί το φώς της δημοσιότητας  στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» δεν εμφανίζει συγκεκριμμένο φορέα (σωματείο,σύλλογο κλπ) που τη διοργανώνει αλλά ιδιώτες!!Επομένως ερωτήματα γεννά ο τρόπος που παραχωρείται δημόσιο βήμα στον οιοδήποτε από πλευράς της Δ.Αρχής Χίου και του Ο.Π.Κ.Χίου ,φορέα η ιδιώτη ( η και ακόμη ιδιώτες υπο το πέπλο φορέα). Ως προς το τελευταίο, κατά τη γνώμη μας οφείλουν να είναι προσεκτικότεροι σε ποιόν και πώς επιλέγουν να διαθέτουν μια αίθουσα εφόσον βαρύνουσα σημασία για τη διάθεσή της , έχει οιονεί ο σκοπός των Ιδρυτών του Κέντρου  σε συνδυασμό με τις καταστατικές διατάξεις από της περιέλευσης του τελευταίου  στο Δ.Χίου ,αλλά και με ευθύνη στους δημότες και επαγγελματίες (που με συνέπεια καταβάλλουν τα διόλου ευκαταφρόνητα δημοτικά τέλη) και με σεβασμό στους Επιστημονικούς Συλλόγους του τόπου, που Αρχές και πολίτες γνωρίζουν τη συμβολή  του καθενός  και συνολικά  στην διαχείριση και συνδρομή του προσφυγικού προβλήματος στο νησί.

4.Η  παρούσα ανακοίνωση θα αποσταλεί στο τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και θα διαβιβαστεί αρμοδίως στο Δ.Σ.Αθηνών με αίτημα «τις δικές του νόμιμες ενέργειες» γνωστοποιούμενη και σε όλους τους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας μας, ενώ διευκρινιστέο τυγχάνει ότι ο πρώτος αναφερόμενος προσκαλών ιδιώτης ουδεμία σχέση έχει με συνάδελφο δικηγόρο Αθηνών χιακής καταγωγής ,που συμπίπτει κατά το ονοματεπώνυμο.

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανθίππη Ζαννάρα                                     Ξένος Αυγουστος Πιπίδης

 

Χριστίνα Γαλάτουλα Αντιπρόεδρος

Γιώργος Ράγκος  Ταμίας

Αγγελική Γλύκα

Ελευθέριος Μπλάτσιος

Κώστας Παρθενίδης

Σταματία Σακουλά

Κάτια Χούλη

 

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/dsx/public_html/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 10 από 48