Αρχική Νέα
ΑΠΟΦΑΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 02 Μάρτιος 2022 09:08

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ: 15 . ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 01 Μάρτιος 2022 08:51

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι Πρόεδροι   

   

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε  ότι έχει αναρτηθεί  στην επίσημη ιστοσελίδα του ν.π.δ.δ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ» και στους επίσημους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,  εκπαιδευτικό βίντεο για την «Ηλεκτρονική  Υποβολή των εγγραπτέων πράξεων στα Κτηματολογικά Γραφεία»  από τους  δικηγόρους.  

Στο βίντεο αυτό  παρουσιάζονται  αναλυτικά η διαδικασία,  η βήμα-βήμα χρήση της ψηφιακής εφαρμογής καθώς  και  οι προϋποθέσεις πρόσβασης  σε αυτήν . 

Το βίντεο αποτελεί το πρώτο μιας σειράς εκπαιδευτικών  παρουσιάσεων προς επαγγελματίες, με σκοπό τη διευκόλυνσή τους στη χρήση των ψηφιακών εφαρμογών του Ελληνικού Κτηματολογίου.

Παρακαλούμε για την ανάρτηση της συνημμένης Ανακοίνωσης του Ελληνικού Κτηματολογίου στην ιστοσελίδα του  Συλλόγου σας  και τη ενημέρωση των μελών σας με κάθε πρόσφορο τρόπο, ώστε να διευκολυνθεί αποτελεσματικά  η απομακρυσμένη διαχείριση των εργασιών τους.   

Σας επισυνάπτουμε τη σχετική  Ανακοίνωση Τύπου από το Ελληνικό Κτηματολόγιο

Το link για το βίντεο είναι : https://www.youtube.com/watch?v=hSu3N_YhRG8&t=9s

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις

Για τη Δ/νση Κτηματολογίου

Φωτεινή Βακαλοπούλου

Πρ/νη Τμ. Ανάπτυξης & Τεχν.Υποστήριξης

Δ/νσης  Κτηματολογίου

Υποδ/νση Διαχείρισης χωρικών δεδομένων

ΝΔΠΠ «Ελληνικό Κτηματολόγιο»

 
ΠΑΝΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 24 Φεβρουάριος 2022 09:49

Με κεντρικό σύνθημα "η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο" οι δικηγόροι της Χίου κατεβαίνουν στη σημερινή κινητοποίηση ενάντια στη δομή του Θόλους.

Από νωρίς το πρωί, ο Δικηγορικός κόσμος, συγκεντρώθηκε έξω από το Πρωτοδικείο Χίου, προκειμένου να δηλώσει την αντίθεσή τους, στο μέγεθος της δομής, στην επιλογή του Θόλους, στις εργασίες ανατίναξης στο ανάγλυφο των βραχών αλλά και στη δημιουργία ΠΡΟΚΕΚΑ.

Οι Δικηγόροι μάλιστα μετέβησαν πριν την πλατεία και στην Αρχαιολογική Υπηρεσία Χίου, όπου κατέθεσαν υπόμνημα διαμαρτυρίας.


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 09 Ιανουάριος 2022 12:58

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Χίος, 3/1/2022

ΠΡΟΣ:

Εξοχότατο Πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ.κ.Κυριάκο Μητσοτάκη

Αξιότιμο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κύριο Κώστα Μουτζούρη,

Αξιότιμο Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Κύριο Παντελή Βρουλή,

Αξιότιμο Δήμαρχο Χίου, Κύριο Σταμάτιο Κάρμαντζη,

Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών, κ.Μάρκο

Αξιότιμο Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χίου, Κύριο Ανδρέα Μιχαηλίδη,

Αξιότιμο Βουλευτή ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Χίου, Κύριο Νότη Μηταράκη

ΚΟΙΝ: Αξιότιμους κκ.

Εισαγγελέα Εφετών Βορείου Αιγαίου, και

Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου

 

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Προ τετελεσμένου επιχειρείται να βρεθεί η χιακή κοινωνία ακόμη μία φορά, καθώς έγινε γνωστό ότι το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ήδη υπέγραψε σύμβαση για την εκτέλεση του  έργου της κατασκευής της νέας υπερδομής υποδοχής/ταυτοποίησης/φιλοξενίας/ κράτησης προσφύγων στην περιοχή «Παχύ-Θόλος» Συκιάδας Χίου και επίσης ήδη ζήτησε εγγράφως την παρουσία αρχαιολόγου για την επίβλεψη του έργου, την έναρξη κατασκευής του οποίου μάλιστα όρισε για την 4-1-2022.

Προχωρεί δε στις ενέργειες αυτές το Υπουργείο, χωρίς να υπάρχει κανένα κατεπείγον και παραγνωρίζοντας προκλητικά και αδικαιολόγητα ότι εκκρεμεί η συζήτηση της αίτησης λήψεως ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο Δήμος Χίου ενώπιον του Πρωτοδικείου Χίου στις 19.01.2022, κατόπιν αναβολής που το ίδιο το Υπουργείο αιτήθηκε στην αρχικώς ορισθείσα δικάσιμο της 03.11.2021, με αίτημα τη ρύθμιση της κατάστασης και την έννομη προστασία του από τη χωροθέτηση του βλαπτικού από κάθε άποψη αυτού έργου και δη εντός εδαφικού τμήματος ιδιοκτησίας του Δήμου Χίου. Ταυτόχρονα έχει ήδη συζητηθεί και αναμένεται να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης ακυρώσεως που έχει καταθέσει ο Δήμος Χίου ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας για την ακύρωση κάθε συναφούς με την χωροθέτηση και κατασκευή του έργου αυτού πράξεως της Διοίκησης. Προχωρεί συνεπώς στις ενέργειες αυτές το Υπουργείο, επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία για το γεγονός, ότι η Δικαιοσύνη ακόμη δεν έχει αποφανθεί για το νομικό καθεστώς του ακινήτου επί του οποίου επιδιώκεται η εγκατάσταση της δομής και για τη νομιμότητα της απόφασης χωροθέτησης και κατασκευής της δομή, συμπεριφορά η οποία καταδεικνύει και την  έλλειψη σεβασμού του, προς το θεσμό της Δικαιοσύνης.

Οι Σύλλογοί μας, όπως νόμιμα εκπροσωπούνται, κινούμενοι από το αίσθημα ευθύνης από το οποίο προσήκει να εμφορούνται ως επιστημονικοί φορείς της Χίου,  παίρνουμε ρητά θέση εναντίον της κατασκευής της εξωφρενικού μεγέθους αυτής υπερδομής υποδοχής/ταυτοποίησης/ φιλοξενίας/ κράτησης προσφύγων στο νησί μας, σε παράβαση των υποσχέσεων περί δομής δυναμικότητας 500 ατόμων και θέτουμε προ των ευθυνών τους όλους όσους διοικούν τη χώρα μας ή εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο και στην αυτοδιοίκηση το λαό της Χίου για όσα συμβαίνουν και προοιωνίζεται να συμβούν στο νησί μας και τους θέτουμε τα εξής ερωτήματα που απαιτούν άμεση, υπεύθυνη και ξεκάθαρη απάντηση:

 1. Γιατί η Διοίκηση προχωρεί στην κατασκευή του έργου σε αμφισβητούμενης κυριότητας εδαφικό τμήμα, χωρίς να πτοείται από το προβλεπόμενο ενδεχόμενο να δημιουργηθούν δαπανηρά και εν τοις πράγμασι ανεπανόρθωτα τετελεσμένα που θα ανατραπούν εκ των υστέρων με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όπως κατά το παρελθόν έχει συμβεί με την προσπάθεια εγκατάστασης της δομής στο Αίπος;
 1. Γιατί η Διοίκηση χωροθέτησε το έργο αυτό μέσα στον κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο του Ρημόκαστρου, παρά τη σαφή αρνητική εισήγηση της αρμόδιας Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Χίου  που αποφαίνεται το προφανές ότι δηλαδή η επέμβαση στο εκεί ανάγλυφο με την χρήση εκρηκτικών -που αναγκαστικά θα απαιτηθεί λόγω του βραχώδους υπόβαθρου- θα προκαλέσει τεράστια και μη αναστρέψιμη αλλοίωση στην περιοχή; Και πώς ακριβώς μπορεί να τηρηθεί στην πράξη επί εδάφους η ανεδαφική σύσταση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να περιοριστεί η χρήση εκρηκτικών αφού δεν είναι δυνατή η εκτέλεση των εργασιών χωρίς χρήση εκρηκτικών και πώς μπορεί να γίνει εκ των υστέρων προσπάθεια αποκατάστασης του τοπίου, όταν προφανώς τέτοια αποκατάσταση είναι πρακτικά αδύνατη. Δεν είναι ευθύνη της Διοίκησης να προστατεύσει το χώρο που η ίδια εκήρυξε ως αρχαιολογικό;
 1. Γιατί η Διοίκηση χωροθέτησε το έργο αυτό μέσα σε περιοχή χαρακτηρισμένη ως Τοπίο Ιδιαιτέρου Φυσικού Κάλλους (ΤΙΦΚ) και πλησίον σε περιοχή χαρακτηρισμένη ως ΝATURA και αντί να προστατέψει την περιοχή σχεδιάζει να την υποβαθμίσει και να την αλλοιώσει με εκρηκτικά και κτηριακές και λοιπές βλαπτικές εγκαταστάσεις (αποχετευτικό δίκτυο κλπ.); Ακόμη κι αν το γράμμα του Νόμου δίνει τυπικά τη δυνατότητα παράκαμψης των περιβαλλοντικών απαιτήσεων με ξεκάθαρα αντισυνταγματικές εξαιρέσεις από αδειοδοτήσεις και μελέτες περιβαλλοντικών όρων, διερωτώμαστε, είναι δυνατόν να  χαρακτηρίζεται ένα έργο όπως το εν λόγω, (για την πραγματοποίηση του οποίου θα γίνει χρήση εκρηκτικών υλών για την ανατίναξη εδάφους χαρακτηρισμένου ως «ΤΙΦΚ» και σε απόσταση περίπου 3 χλμ. Από ζώνη «NATURA»), ως δήθεν έργο εμπίπτον στην κατηγορία Β του αρ. 1 ν. 4014/2011 «ΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»; Αυτή είναι η προστασία που επιφυλάσσει η Διοίκηση στα προστατευόμενα εν προκειμένω περιβαλλοντικά και πολιτιστικά αγαθά; Και ποια μέτρα έχουν ληφθεί για την αποχέτευση και την προστασία του υδροφόρου ορίζοντα από την δημιουργία μιας μικρής κωμόπολης στην περιοχή;
 1. Γιατί η Διοίκηση, την ίδια στιγμή που ισχυρίζεται ότι αντλεί τα όποια δικαιώματα κατοχής του χώρου από την ΕΤΑΔ, που υποτίθεται ότι έχει τη διαχείριση επειδή πρόκειται για χώρο που αποχαρακτηρίστηκε ως δάσος,  αντί να προστατεύσει εν πάση περιπτώσει την περιοχή που προφανώς θεωρεί ως χρήζουσα ιδιαίτερης προστασίας σύμφωνα με τις αντίστοιχες περιβαλλοντικές διατάξεις, αντιθέτως προχωρεί στο σχεδιασμό της ανεπανόρθωτης αλλοίωσης  αυτής;
 1. Γιατί η Διοίκηση επιλέγει να έχει τόσο μεγάλη δυναμικότητα ατόμων προερχομένων από τρίτες χώρες το έργο που χωροθετείται σε ανατολικό ακρωτήριο του νησιού σε μικρή απόσταση από τα τουρκικά παράλια κατά παράβαση κάθε μέτρου εθνικής ασφαλείας που επιβάλει η κοινή λογική.
 1. Γιατί περαιτέρω η Διοίκηση επιλέγει να χωροθετήσει ένα έργο τέτοιας δυναμικότητας προσφύγων – αιτούντων άσυλο προερχομένων από τρίτες χώρες σε παραμεθόριο γενικά περιοχή και μάλιστα για αόριστο χρονικό διάστημα. Όταν ο νόμος για λόγους εθνικής ασφαλείας απαγορεύει πλην εξαιρέσεων και μετά από εξέταση των συνθηκών εκάστου αιτούντος ξεχωριστά την απόκτηση ακόμη και ενοχικών δικαιωμάτων επί ακινήτων για πολίτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ενώ οι γειτονικοί οικισμοί του Παντουκειούς, της Συκιάδας και της Λαγκάδας αριθμούν το ένα δέκατο του πληθυσμού που θα στεγάζεται στην σχεδιαζόμενη δομή, ποια μέτρα έχουν προβλεφθεί για την ασφάλεια των οικογενειών που κατοικούν στους οικισμούς αυτούς; Πώς θα εξασφαλιστεί η φύλαξη και αστυνόμευση και με τίνος ευθύνη ή έχουν αφεθεί στη τύχη  όλα αυτά; Σημαντικό είναι και το θέμα των δικαιωμάτων των ίδιων των αιτούντων άσυλο που θα οδηγηθούν σε αναγκαστικό εγκλεισμό με φυσική συνέπεια την πυροδότηση αντιδράσεων και ανεπιθύμητων συμπεριφορών σε βάρος των γειτονικών οικισμών που θα υφίστανται και το όλο βάρος.
 1. Ποιοι είναι οι εξαιρετικοί ειδικοί και κατεπείγοντες λόγοι εθνικού συμφέροντος και ποια η κατεπείγουσα επιτακτική ανάγκη δημιουργίας αυτής της τερατώδους σε διαστάσεις υπερδομής που να δικαιολογούν την παράκαμψη και παρέκκλιση από κάθε γενική ή ειδική πολεοδομική ή άλλη διάταξη ως προς την κατασκευή του έργου; Πέρα από το γεγονός ότι οι διατάξεις του Ν.4375/2016 είναι προδήλως αντισυνταγματικές, και όταν σε καμιά περίπτωση οι σημερινές συνθήκες του προσφυγικού στη Χίο δεν εμπίπτουν στην περίπτωση εφαρμογής των διατάξεων αυτών.
 1. Όταν η Διοίκηση χαρακτηρίζει το έργο προσωρινό γιατί δεν διευκρινίζει το χρονικό του ορίζοντα; Σε ποιο χρονικό διάστημα αφορά η υπέρογκη δαπάνη για αυτή την προσωρινή κατασκευή;
 1. Υπάρχει πρόβλεψη διαφορετικού χώρου για τα ανήλικα ασυνόδευτα παιδιά, προκειμένου να μην εκτεθούν σε κίνδυνο κακοποίησης από ενήλικες;
 1. Έχουν  εξασφαλισθεί ενισχύσεις  των  υποδομών  του νησιού (ενίσχυση Λιμενικού και Αστυνομίας με μέσα και προσωπικό, διαφύλαξη της υγείας τους, ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Χίου, πούλμαν και πλοία για τις μετακινήσεις κτλ);

Είναι σε όλους γνωστό ότι οι  Χιώτες, οι εθελοντές, οι φορείς και οι ΜΚΟ έκαναν από το 2015 και συνεχίζουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθηθούν οι πρόσφυγες συνάνθρωποί μας στην κάλυψη των αναγκών τους.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή η κοινωνία της Χίου κυριολεκτικά βράζει από την αίσθηση της ανατροπής τη Αρχής της νομιμότητας και της αναλογικότητας και εν τέλει διερωτώμαστε πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά στον τόπο μας, στο σπίτι μας, στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος, αλλά αγνοώντας επιδεικτικά εμάς.

Αναμένοντας αρμοδίως ικανές απαντήσεις χωρίς υπεκφυγές, γενικολογίες και πολιτικολογίες, και απευχόμενοι να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις όπως τα αλήστου μνήμης γεγονότα του Αίπους του Φεβρουαρίου του 2020 διατελούμε

Μετά τιμής

Εκ του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΧΙΟΥ και

Εκ του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΙΟΥ

 
ΕΥΧΕΣ 2021 PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 27 Δεκέμβριος 2021 09:46
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 28 Νοέμβριος 2021 20:16

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΖΑΝΝΑΡΑ ΑΝΘΙΠΠΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 • ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 • ΒΑΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 • ΚΑΡΑΤΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
 • ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
 • ΜΕΡΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
 • ΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 • ΣΚΑΜΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΧΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 • και αναπληρωματική                ΜΑΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
 
ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ της 28/11/2021 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 02 Νοέμβριος 2021 09:13

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΦΗΦΙΩΝ 

Σύμφωνα με τα άρθρα 104, 105, 109, 111 και 112 παρ. 1 του Ν. 4194/2013 (Κώδικας Δικηγόρων) και αφού ελήφθησαν  υπ` όψιν οι   αιτήσεις που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα και νομότυπα,  

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ  

Υποψήφιοι για το αξίωμα του Προέδρου και του Συμβούλου του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου, στις Αρχαιρεσίες της 28ης Νοεμβρίου 2021, οι παρακάτω Δικηγόροι-Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου 

Α. Υποψήφιοι Πρόεδροι: 

1. Ζαννάρα Ανθίπpη του Μιλτιάδη

Β. Υποψήφιοι Σύμβουλοι:

 1. Αλοιμόνου Γραμματική του Αντωνίου
 1. Βάκας Ηρακλής του Ιωάννη
 1. Καρατζά Αναστασία του Ιωάννη
 1. Κάργατζης Κων/νος του Χαραλάμπους
 1. Μαύρου Παρασκευή Παναγιώτα του Ιωάννη
 1. Μεργές Γεώργιος του Ιωάννη
 1. Ράγκος Γεώργιος του Νικολάου
 1. Σκαμάλου Μαρία του Δημητρίου
 1. Χούλη Αικατερίνη του Αντωνίου

Χίος 1-11-2021

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ

 
ΕΚΛΟΓΕΣ 28/11/2021 PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 19:31

Προκήρυξη αρχαιρεσιών του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου  – Ανάρτηση καταλόγου εκλογέων

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου προκηρύσσει τις αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίες θα διεξαχθούν την 28η Νοεμβρίου 2021 από τις 07:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Ροδοκανάκη 30.

Εκλογικό δικαίωμα έχουν όλα τα μέλη, που έχουν εγγραφεί μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2021 και αναφέρονται στον συνημμένο κατάλογο. Ο κατάλογος των εκλογέων αναρτάται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου για δέκα (10) ημέρες, όπως και στον πίνακα ανακοινώσεων του Συλλόγου και του Πρωτοδικείου Χίου. Ο κατάλογος μπορεί να διορθωθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ύστερα από έγγραφη αίτηση ενός εκλογέα μέσα σε προθεσμία 5 ημερών από την τελευταία ημέρα ανάρτησης του καταλόγου.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας των υποψηφίων προέδρων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την 31/10/2021. Οι εκλογές θα διεξαχθούν με ενιαίο ψηφοδέλτιο για τα μέλη του Δ.Σ. και χωριστό ψηφοδέλτιο για κάθε υποψήφιο πρόεδρο.

Το τέλος υποβολής υποψηφιότητας ορίζεται στο ποσό των 50,00 € για τους υποψήφιους προέδρους και στο ποσό των 25,00 € για τους υποψήφιους συμβούλους.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 15ης-10-2021

Στην Χίο σήμερα την 15η του μήνα Οκτωβρίου 2021, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 12:30 μ.μ., το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χίο συνήλθε ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου του κας. Ανθίππης Ζαννάρα και αφού βρέθηκε σε απαρτία γιατί ήταν παρόντα τα παρακάτω μέλη :

Α/Α ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ

(Aν και κλήθηκαν νόμιμα)

1 Ζαννάρα Ανθίππη, Πρόεδρος

2 Γαλάτουλα Χριστίνα, Αντιπρόεδρος

3 Χούλη Αικατερίνη, Γενικός Γραμματέας

4Ράγκος Γεώργιος, Ταμίας

5 Αλοιμόνου Γραμματική,  Μέλος

6 Σκαμάλου Μαρία, Μέλος

7 Παπαχατζίδης Νικόλαος, Μέλος

8 Σπηλιόπουλος Χρήστος, Μέλος

9. Μισόβουλος Κων/νος

Η Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και προχώρησε στην ημερήσια διάταξη και την ανάλυση των θεμάτων και μετά από διαλογική συζήτηση το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε :

Θέμα : Προκήρυξη αρχαιρεσιών της 28ης Νοεμβρίου 2021 – Σύνταξη και ανάρτηση εκλογικού καταλόγου ενόψει των αρχαιρεσιών – Καθορισμός τέλους υποβολής υποψηφιότητας

Η Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου του 2021, δηλαδή την 28η Νοεμβρίου 2021, θα διεξαχθούν σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου107 του Κώδικα Δικηγόρων (Ν. 4194/2013) οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου

και του νέου Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου. Επίσης υπενθύμισε στα μέλη του Δ.Σ. ότι στα άρθρα 103 και 104 του Κώδικα Δικηγόρων ορίζεται ότι: «Άρθρο 103: Εκλογικό δικαίωμα

1.Εκλογικό δικαίωμα ασκούν οι δικηγόροι που έχουν εγγραφεί στο μητρώο του συλλόγου τους, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του έτους διεξαγωγής των εκλογών. Σε περίπτωση ματαίωσης ή ακύρωσης των

εκλογών ή κένωσης ή μη κάλυψης για οποιονδήποτε λόγο της θέσης του Προέδρου, ασκούν το δικαίωμα όσοι έχουν εγγραφεί στο μητρώο του οικείου Συλλόγου τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

2. Δικηγόροι που τελούν σε προσωρινή παύση κατά το

χρόνο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών δεν έχουν δικαίωμα εκλογής.

3. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καταρτίζει, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου του τελευταίου έτους της θητείας του, κατάλογο των δικηγόρων που έχουν δικαίωμα να εκλέγουν. Ο κατάλογος αυτός αναρτάται στον πίνακα

ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου για δέκα ημέρες.

Ο κατάλογος μπορεί να διορθωθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ύστερα από έγγραφη αίτηση ενός εκλογέα μέσα σε προθεσμία 5 ημερών από την τελευταία ημέρα ανάρτησης του καταλόγου. Ο κατάλογος ισχύει για κάθε επαναληπτική εκλογή που τυχόν διεξαχθεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες από την έναρξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική και αποτελεί θεμελιώδες καθήκον του δικηγόρου.

Άρθρο 104 Εκλογιμότητα

1.Δικαίωμα να εκλεγούν ως Πρόεδρος ή μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν όλα τα μέλη του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου:

α) που είναι ταμειακά εντάξει,

β) των οποίων δεν έχει ανασταλεί ή διακοπεί η άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος.

2. Ειδικά για την εκλογή του Προέδρου απαιτείται να έχει συμπληρώσει αυτός δεκαετή τουλάχιστον δικηγορική θητεία.
3. Εάν σε Δικηγορικό Σύλλογο υπάρχει απροθυμία υποβολής υποψηφιοτήτων με αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι αρχαιρεσίες για δύο συνεχείς φορές, η διοίκηση αυτού ασκείται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της έδρας του οικείου εφετείου».

Σύμφωνα με τα ανωτέρω η Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι ο εκλογικός κατάλογος σήμερα (χρόνο κατάρτισής του σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις) αποτελείται από116 μέλη – Δικηγόρους του Δ.Σ.

Ο κατάλογος αυτός θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου για δέκα ημέρες.

Ο κατάλογος μπορεί να διορθωθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ύστερα από έγγραφη αίτηση ενός εκλογέα μέσα σε προθεσμία 5 ημερών από την τελευταία ημέρα ανάρτησης του καταλόγου.

Ο κατάλογος ισχύει για κάθε επαναληπτική εκλογή που τυχόν διεξαχθεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες από την έναρξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο για τα μέλη του Δ.Σ. σύμφωνα με την  διάταξη του άρθρου 110 Κώδικα Δικηγόρων και ο Πρόεδρος προτείνει να γίνουν με χωριστό ψηφοδέλτιο για κάθε υποψήφιο πρόεδρο.

Τα μέλη που επιθυμούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι Πρόεδροι ή Σύμβουλοι κατά τις αρχαιρεσίες αυτές, όπως ειδικότερα ορίζεται στις διατάξεις των άρθρων 104 και 105 του Ν.4194/2013 («Κώδικας Δικηγόρων»), θα πρέπει να υποβάλουν έως την 31/10/2021 στην Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου σχετική αίτηση η οποία θα συνοδεύεται με την απόδειξη του

Συλλόγου για την καταβολή των εξόδων εκλογής [άρθρα 109 παρ. 1β, 111 Ν. 4194/2013 («Κώδικας Δικηγόρων»)].

H Πρόεδρος προτείνει τη διατήρηση του τέλους υποψηφιότητας στα

επίπεδα των προηγούμενων αρχαιρεσιών του 2017 ήτοι 50,00 ευρώ για κάθε υποψήφιο Πρόεδρο και 25,00 ευρώ για κάθε υποψήφιο σύμβουλο του Δ.Σ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΟ Δ.Σ. ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Να προκηρύξει τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Προέδρου και Δ.Σ., οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 28η Νοεμβρίου 2021 στα γραφεία  του Δ.Σ.Χ. στην οδό Ροδοκανάκη 30 από 07:00 έως 19:00.

Να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου για δέκα ημέρες ο εκλογικός κατάλογος, ο οποίος αποτελείται από 116 Δικηγόρους – μέλη του ΔΣ Χίου.

Ο κατάλογος μπορεί να διορθωθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ύστερα από έγγραφη αίτηση ενός εκλογέα μέσα σε προθεσμία 5 ημερών από την τελευταία ημέρα ανάρτησης του

καταλόγου.

Ο κατάλογος ισχύει για κάθε επαναληπτική εκλογή που τυχόν διεξαχθεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες από την έναρξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο για την εκλογή των μελών του Δ.Σ. και χωριστό ψηφοδέλτιο για κάθε υποψήφιο πρόεδρο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 110 Κώδικα Δικηγόρων.

Τη διατήρηση του τέλους υποψηφιότητας στα επίπεδα των προηγούμενων αρχαιρεσιών του 2017, δηλαδή σε 50,00 ευρώ για κάθε υποψήφιο Πρόεδρο και 25,00 ευρώ για κάθε υποψήφιο σύμβουλο του Δ.Σ.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος για συζήτηση,  η Πρόεδρος κήρυξε την λήξη της Συνεδρίασης.

Προς πίστωση και βεβαίωση συντάχθηκε το πρακτικό αυτό το οποίο αφού διαβάστηκε και βεβαιώθηκε

υπογράφηκε νόμιμα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΘΙΠΠΗ ΖΑΝΝΑΡΑ                                                    ΑΙΚ. ΧΟΥΛΗ

ΤΑ ΜΕΛΗ

(ακολουθούν υπογραφές)

Ακριβές απόσπασμα από το τηρούμενο βιβλίο

πρακτικών των συνεδριάσεων του Δ.Σ.

του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου.

Χίος 15-10-2021

Η ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΑΙΚ. ΧΟΥΛΗ__

Επώνυμο Όνομα Όνομα Πατρός
1 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
2 ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3 ΑΓΟΡΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
4 ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
5 ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
6 ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
8 ΑΡΓΥΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9 ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
10 ΒΑΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
11 ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
12 ΒΛΑΣΑΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
13 ΒΛΑΧΟΥ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
14 ΒΟΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
15 ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ-ΤΣΑΡΔΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
16 ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
17 ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18 ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
19 ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
20 ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
21 ΓΙΑΚΟΥΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
22 ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
23 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
24 ΓΛΥΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
25 ΖΑΝΝΑΡΑ ΑΝΘΙΠΠΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
26 ΖΑΝΝΑΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ IΣΙΔΩΡΟΣ- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
27 ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
28 ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
29 ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
30 ΖΟΜΠΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
31 ΖΥΜΑΡΑ ΣΤΕΛΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
32 ΘΛΙΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
33 ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΣΟΣ
34 ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
35 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
36 ΚΑΡΑΤΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
37 ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
38 ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
39 ΚΑΡΔΕΡΙΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ
40 ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
41 ΚΑΤΑΡΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
42 ΚΑΨΥΛΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
43 ΚΛΕΙΣΣΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
44 ΚΟΒΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
45 ΚΟΚΟΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
46 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ
47 ΚΟΣΣΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
48 ΚΟΥΓΙΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝ/ΝΟΣ
49 ΚΟΥΚΟΥΤΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
50 ΚΟΥΜΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΙΧΑΗΛ
51 ΚΟΥΜΠΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
52 ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
53 ΚΩΣΤΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
54 ΚΩΤΗ-ΚΟΥΝΕΛΗ ΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
55 ΛΑΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
56 ΛΕΟΝΤΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
57 ΜΑΛΑΦΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ
58 ΜΑΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
59 ΜΕΡΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
60 ΜΙΚΕΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
61 ΜΙΣΟΒΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ
62 ΜΙΣΟΒΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
63 ΜΙΧΑΛΗΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
64 ΜΟΝΙΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
65 ΜΟΝΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
66 ΜΟΥΛΟΣΙΩΤΗ ΜΑΤΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
67 ΜΠΑΤΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
68 ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
69 ΜΠΛΑΤΖΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
70 ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
71 ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
72 ΝΤΑΟΥΤΗ ΑΡΓΙΕΤΑ - ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
73 ΝΥΚΤΑ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
74 ΝΥΚΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
75 ΝΥΚΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
76 ΞΑΝΘΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
77 ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
78 ΠΑΠΑΧΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
79 ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
80 ΠΑΡΘΕΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΘΕΝΗΣ
81 ΠΑΡΟΙΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
82 ΠΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
83 ΠΕΤΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
84 ΠΕΤΡΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
85 ΠΙΠΙΔΗ-ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
86 ΠΙΤΤΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
87 ΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
88 ΡΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
89 ΡΕ-ΚΑΡΓΑΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
90 ΣΑΠΛΑΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
91 ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
92 ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
93 ΣΕΤΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
94 ΣΙΔΕΡΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
95 ΣΚΑΜΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
96 ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
97 ΣΤΡΑΧΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΗΛΙΑΣ
98 ΣΦΑΝΤΟΥ ΜΑΡΓΙΑΝΝΑ ΛΟΥΚΑΣ
99 ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΤΣΑΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
100 ΤΕΛΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
101 ΤΖΑΤΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΡΗΣΤΟΣ
102 ΤΟΜΑΖΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
103 ΤΟΥΡΝΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
104 ΤΟΥΡΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ
105 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
106 ΤΣΑΡΔΑΚΑ ΤΑΤΙΑΝΑ AΛΕΞΙΟΣ
107 ΤΣΕΤΣΕΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΣ
108 ΦΑΦΑΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ
109 ΦΙΣΤΕ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΦΩΤΙΟΣ
110 ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ
111 ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
112 ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
113 ΧΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
114 ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
115 ΨΩΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΑΚΩΒΟΣ
116 ΨΩΡΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ


 

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 257

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/idrimats/public_html/dsx.gr/templates/siteground-j15-176/html/pagination.php on line 269
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 2 από 59